Actueel

Genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2020!

Unimar (Bodegraven) is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring. 

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen wordt in 2020 voor de 17ekeer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Unimar is juist daarom erg blij met de nominatie. Het is een mooi teken van erkenning.

De sectoren waarin gestreden zal worden bij Detailhandel, Groothandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar wordt gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale wordt georganiseerd in het voorjaar van 2020 en zal plaatsvinden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Op deze locatie wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen. 

Meer informatie over de verkiezing kunt u vinden op www.sterkste-schakel.nl.