Actueel

Opening gemeentehuis Geldermalsen

De verbouwing duurde in totaal vier jaar en vandaag is dan officieel het nieuwe gemeentehuis in Geldermalsen geopend. Door de fusie van Geldermalsen, Neerijnen en Lingwaal werd de verbouwing van het bestaande gemeentehuis noodzakelijk. De nieuwe gemeente West Betuwe moest meer ambtenaren herbergen en daarvoor werd het bestaande gemeentehuis van Geldermalsen verbouwd en uitgebreid. Uiteindelijk is het bestaande gemeentehuis getransformeerd en heeft de architect (Cepezed) gekozen voor uitnodigende entree, multifunctionele raadzaal en gezonde comfortabele werkplekken.

De rivier de “Linge” stond centraal voor dit project. Aangezien deze rivier de gemeentes verbindt, is het patroon van de rivier terug te vinden in de tegelvloer. In totaal heeft Unimar deze uitdagende puzzel van ruim 900m² met succes gelegd. Naast het vloertegelwerk heeft Unimar ook diverse toiletgroepen, een keuken en trappen voorzien van tegelwerk.

Unimar kijkt terug op een in voorbereidende fase uitdagend project, echter met succes afgerond, resulterend in een prachtig project.